Adverteren

Online Woonidee helpt haar bezoekers met het vinden van de juiste producten bij de juiste webwinkel. Dit doen we door het aanbod van verschillende webwinkels te bundelen. Heeft u ook een webwinkel waarvan u de producten graag onder de aandacht van onze bezoekers wilt brengen dan zijn daarvoor verschillende mogelijkheden.

bol alles voor je huis

Affiliate marketing

Online Woonidee is aangesloten bij verschillende netwerken zoals TradeTracker, M4N en Daisycon. U kunt uw bedrijf als adverteerder aanmelden bij één van deze netwerken en een productfeed van uw webwinkel beschikbaar stellen zodat wij deze kunnen opnemen in onze website.

Bent u al aangemeld bij één van deze netwerken en is het u opgevallen dat we uw datafeed nog niet gebruiken dan kunnen we daar verschillende redenen voor hebben. Neem gerust contact met ons op om hier naar te informeren. Wellicht kunnen we dan alsnog tot een samenwerking komen.

Andere samenwerkingen

Online Woonidee is altijd geïnteresseerd in (op maat gemaakte) samenwerkingen met adverteerders. Biedt u een product of dienst aan dat op directe of indirecte wijze interessant kan zijn voor onze bezoekers neem dan gerust contact met ons op. We wisselen graag met u van gedachten om tot een goede samenwerking te komen.

bol woonartikelen banner