Droogmolen

Droogmolen kopen

In deze categorie vind je alles voor het drogen van je was aan een droogmolen of droogrek. Van de droogmolen en wasrekken tot beschermhoezen, drooglijn, grondankers, wasknijpers en -houders. Niks is er lekkerder voor je was dan drogen aan een droogmolen of droogrek. Je was heerlijk buiten is altijd beter dan in een droger.

bol alles voor je huis

Droogmolen voor veel was
Aan een droogmolen kun je heel veel was tegelijkertijd kwijt. Van grote hoeveelheden kleding tot lakens kun je wijd uithangen aan een droogmolen. Het wasgoed vangt de volle wind en door de wind draait je droogmolen zodat steeds andere kledingstukken in de zon en de wind hangen.

Veel verschillende soorten droogrekken
Heb je minder ruimte of een kleinere was, dan is een droogrek een goed alternatief. Een droogrek is relatief goedkoop er is altijd wel een plekje te vinden waar jij je droogrek kunt plaatsen, zowel buiten als binnen. Droogrekken zijn er in heel veel verschillende soorten en maten, van klein tot heel groot, dus er is altijd wel een droogrek te vinden die aan je wensen voldoet. Voor je kleine wasjes is misschien zelfs een hangend droogrek al voldoende. Deze kun je heel eenvoudig aan elke deur hangen.

bol woonartikelen banner