Fotolijsten

Fotolijst Kopen

Bewaar je allermooiste herinneringen in de allermooiste fotolijsten. Je mooiste foto’s online is natuurlijk altijd leuk, maar wat is er nou mooier dan je favoriete foto’s aan een echte muur te hangen?

bol alles voor je huis

Van snelwissellijst tot verzilverde fotolijsten

Fotolijsten zijn er in alle soorten, maten en uitvoeringen. Neem bijvoorbeeld een mooie strakke fotolijst, of een aluminium fotolijst, of een snelwissellijst voor als je de foto snel en gemakkelijk nog een keertje wilt vervangen. Maar misschien ben je wel op zoek naar een leuke houten fotolijst, of juist geheel iets anders zoals een verzilverde fotolijst? Alles is mogelijk.

Voor elk doel en elk motief

Voor al je persoonlijke foto’s, je kunstwerken of je verzamelde voorwerpen is er wel een geschikte fotolijst te vinden. Voor elk doel, in elke vorm, met elk motief en voor elk budget is er een passende fotolijst.

Vele fotolijsten hebben er een passe-partout bij. Hiermee kun je de afbeelding benadrukken en diepte creëren. Hang je fotolijst horizontaal of verticaal aan de muur of zet hem op een tafel.

Ook een leuk idee voor op een wand is een Poster te bedrukken bij Vistaprint, hier kun je geheel naar eigen keuze iets laten bedrukken. Een tip van ons is dan om dit te doen via kortingscode-zoeken.nl, want hier vind je een kortingscode van VistaPrint.

bol woonartikelen banner