Airco

Airco Kopen

In deze categorie vind je alles op het gebied van ventileren, van de gewone tafelventilator tot de airco. Geniet binnen van een heerlijk koel windje als het buiten warm is. Vooral in de warmere perioden is een ventilator of een airco een onmisbaar apparaat.

bol alles voor je huis

Ventilatoren
Ventilatoren zijn er in heel veel verschillende soorten, maten en uitvoeringen. De meeste uitvoeringen hebben meerdere standen en/of kunnen draaien. Er zijn relatief eenvoudige tafelmodellen van kunststof voor extra verkoeling tijdens warme dagen, maar ook de bekende plafond ventilatoren. Daarnaast zijn er exemplaren die niet alleen zorgen voor extra verkoeling, maar die tevens zeer trendy en stijlvol zijn voor elke huiskamer of op kantoor. Daarmee heb je direct een extra accessoire in huis die iedereen zal opvallen. De wat luxere modellen, zoals tower ventilatoren, hebben veelal ook 3 snelheidsstanden en automatische draaistand en zijn daarnaast voorzien van een nachtstand en automatische uitschakeling.

Goedkope Airco
Wie een briesje alleen niet voldoende vindt kan kiezen voor een luchtkoeler of airco. Hiermee kun je de lucht snel en efficiënt koelen. Met een airco kun je tevens de lucht ontvochtigen en reinigen.

bol woonartikelen banner