Luchtbevochtiger

Luchtbevochtiger Kopen

Als het buiten kouder wordt, gaat binnen de verwarming weer aan. Hierdoor neemt de relatieve luchtvochtigheid in huis af. Maar ook doordat de buitenlucht kouder is kan het minder vocht bevatten en als die lucht dan in huis komt en wordt opgewarmd daalt de relatieve luchtvochtigheid. Vooral als het buiten vriest, wordt het binnen zeer droog. Droge lucht is niet goed voor de gezondheid. Je kunt een droge hoest van krijgen, of geïrriteerde luchtwegen, prikkelende keel, droge huid, koudegevoel bij normale warmte, droge en branderige ogen, hoofdpijn en nog meer.

bol alles voor je huis

Een luchtbevochtiger tegen irritaties en allergieën
Reden genoeg dus om een luchtbevochtiger te nemen. Een luchtbevochtiger zou eigen in elke moderne huishouding moeten staan. Naast het tegengaan van bovengenoemde irritaties ga je ook nog eens allerlei allergieën tegen. De microfijne, ultrasone verneveling zorgt voor een optimale luchtbevochtiging, waarbij de intensiteit apart is in te stellen.

Diverse aroma’s
Met diverse soorten luchtbevochtiger aroma kun je naast het bevochtigen van de lucht ook nog eens een heerlijke milde geur verspreiden.

bol woonartikelen banner