Trampoline

Trampoline Kopen

Trampolines zijn te verkrijgen in allerlei verschillende maten. Daarnaast zijn er trampolines boven de grond en trampolines die netjes in de grond zijn gegraven. Trampolines die in de grond zijn gegraven zijn veilig voor kinderen, ze kunnen er namelijk niet vanaf vallen.

bol alles voor je huis

Soorten Trampolines

Naast de gewone trampolines kom je in ons ruime assortiment ook accessoires voor de trampoline tegen. Zoals onder andere nieuwe randen, ladders, verankeringsets en hoezen. De trampolines die je tegen komt variëren wel van elkaar, zo hebben sommige trampolines een zak waar de schoenen gemakkelijk in gedaan kunnen worden. Daarnaast kom je trampolines tegen met allerlei verschillende soorten randen.

Wil je graag dat je kind veilig kan trampoline springen, dan heb je twee mogelijkheden. Je kan er voor kiezen om een trampoline in te bouwen of een trampoline kopen met een veiligheidsnet. Deze veiligheidsnetten kun je zowel boven de trampoline doen als er onder. Door een veiligheidsnet boven op de trampoline te plaatsen, kunnen de kinderen er niet vanaf vallen. Ze worden namelijk opgevangen door het net.

bol woonartikelen banner