Bedbodem

Bedbodems kopen

Om goed uit te kunnen rusten tijdens het slapen, is zowel een goed matras als een goede bedbodem van belang. Beide factoren zorgen ervoor dat je de volgende ochtend weer uitgerust wakker wordt. Naast een goede bedbodem, is het natuurlijk belangrijk dat je de goede maat hebt.

bol alles voor je huis

Soorten Bedbodems
Er zijn ontzettend veel verschillende bedbodems te verkrijgen. Je hebt rolbodems en vaste bodems. Daarnaast heb je ook vaste bodems die verstelbaar zijn. Je kunt dan de voor en/of achterkant om hoog en weer naar beneden doen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld heerlijk in bed televisie kijken.

Naast de functionaliteiten van de bedbodems verschilt het materiaal ook. Sommige zijn geheel van hout en andere gedeeltelijk van ijzer.

Lattenbodems
Alle bedbodems zijn eigenlijk lattenbodems. Alleen is het moeilijk in te schatten welke nou het beste voor je is. Hoe de latten bevestigd zijn, bepaalt onder andere de kwaliteit van het slapen. Er zijn ook lattenbodems verkrijgbaar, waarbij jezelf de latten kunt verplaatsen naar de goede ondersteuning.

bol woonartikelen banner