Melkopschuimer

Beste Melkopschuimer

Maak je koffie nog veel lekkerder met melkschuim! Met een melkschuimer verander je in een handomdraai gewone melk in een overheerlijke schuim. Giet een laagje schuim over je koffie en je geniet van je koffie als nooit te voren.

bol alles voor je huis

Met een elektrische melkopschuimer is melkschuim maken simpelweg kinderspel. Met een melkopschuimer kun je echter veel meer dan alleen je melk opschuimen, je kunt er ook gemakkelijk de heerlijkste sauzen, shakes en slagroom mee maken.

Handmatige melkopschuimer

Er verschillende soorten melkopschuimers. Bijvoorbeeld een handmatige melkopschuimer met grote maatbeker en handige schenkopening. Doe het melk in de maatbeker, beweeg de stamper op en neer tot het melk is veranderd in heerlijke schuim en opschenken maar.

Melkopschuimer op batterijen of automatische melkopschuimer

Wil je het iets gemakkelijker, dan kies je voor een ergonomisch vormgegeven melkopschuimer op batterijen. Wil je het nog gemakkelijk, dan neem je een automatische melkopschuimer. Met één druk op de knop wordt het melk opgeschuimd en als het schuim klaar is, stopt de melkopschuimer automatisch.

bol woonartikelen banner