Jaloezieën

Jaloezieën Kopen

Voor elk interieur en voor elke sfeer zijn er bijpassende jaloezieën. Met jaloezieën kun je de lichtinval en zichtbaarheid helemaal zelf regelen. Jaloezieën zijn derhalve naast functioneel ook nog eens heel decoratief.

bol alles voor je huis

Soorten jaloezieën
Jaloezieën zijn er in heel veel verschillende soorten. Er zijn bijvoorbeeld aluminium jaloezieën en plisséjaloezieën. Maar ook heel leuk zijn de nieuwste vlinderjaloeziën. Dubbelgevouwen lijken deze jaloezieën op gewone horizontale jaloezieën, maar uitgevouwen hebben ze meer het uiterlijk van een plisséjaloezie. Of ga je liever voor een houten jaloezie? Houten jaloezieën onderscheiden zich door hun rustige en warme uitstraling.

Horizontale jaloezieën
Horizontale jaloezieën bieden een functioneel comfort met veel privacy. Je hebt bij de juiste stand vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Ook voor schuine plaatsing zoals bijvoorbeeld in dakramen is de
horizontale jaloezie uitstekend geschikt. Daarnaast bieden ze een perfecte en sierlijke lichtregeling.

Tip:
Jaloezieën kun je in verschillende soorten en maten krijgen. Er zijn echter wel maxima voor de hoogte en de breedte en voor het maximale oppervlak. Let daarom altijd goed op de maximale afmetingen voordat je een jaloezie koopt.

bol woonartikelen banner