Weerstation

Weerstation Kopen

Wil je goed op de hoogte blijven van zowel de temperatuur binnen als de temperatuur buiten, dan is een weerstation natuurlijk onontbeerlijk.

bol alles voor je huis

Neem bijvoorbeeld een digitale thermometer dat met behulp van een draadloze sensor zowel de temperatuur binnen als buiten meet en op een verlicht LCD display in huis toont, net als de datum en de tijd. Je hoeft dus niet meer naar buiten als je wilt weten hoe warm of hoe koud het buiten is. De meeste sensoren hebben een bereik van rond de 30 meter, dus je plaatst het weerstation gewoon in je woonkamer en de sensor op elke willekeurige plek buiten.

Wij hebben verschillende soorten weerstations in ons assortiment. Veel weerstations zijn tegenwoordig digitaal en uitgerust met een LCD display en geven naast de temperatuur veelal ook de datum en de tijd weer, maar ook de ronde analoge weerstation, van bijvoorbeeld aluminium en glas, zijn perfecte weerstation en geven net weer even een andere uitstraling. Deze zijn veelal uitgerust met een extra hygrometer.

bol woonartikelen banner