Meubelverlichting

Meubelverlichting kopen

Met meubelverlichting kun je je eigen sfeer in je huis creëren. Meubelverlichting kun je in verschillende woonruimtes toepassen en overal gebruiken. Op plekken waar je geen normale inbouwspots kunt plaatsen kun je bijna altijd wel meubelverlichting plaatsen door de minimale inbouwhoogte.

bol alles voor je huis

Meubelverlichting voor echte sfeer
Wil je je meubels op een hele mooie en toch betaalbare manier verlichten? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Met meubelverlichting creëer je elke gewenste sfeer in elk vertrek.

Accentverlichting waar je wilt
Voor accentverlichting voor in je keukenkastjes, je kledingkast of je boekenkast kun je bijvoorbeeld kiezen voor LED disks. Deze zijn heel gemakkelijk en snel aan te brengen op elke willekeurige plaats doormiddel van de zelfklevende bevestiging in de voet. Je kunt ze eventueel ook nog leuk combineren met een deursensor. Maar ook in je vitrinekast plaats je zonder problemen meubelverlichting.

Voor boven je aanrecht en in je kasten kun je bijvoorbeeld kiezen voor koppelbare LED meubelverlichting. Op die manier kun je op elke plek en in elke gewenste lengte de kasten verlichten.

bol woonartikelen banner