Borden

Borden Kopen

Ben je opzoek naar nieuwe borden of ben je weer toe aan nieuwe borden? Via Onlinewoonidee.nl is het mogelijk om verschillende merken, soorten, stijlen en kleuren aan te schaffen. Er zijn veel verschillende ontwerpen. Zo vind je ronde, ovale, hartvormige en rechthoekige borden. Door de ruime
keus, weet je bijna niet wat je moet kiezen, maar door de selectie die we hebben gemaakt kies je eenvoudig een mooie bordenset.

bol alles voor je huis

Verschillende Kleuren Borden

Rood, groen, blauw of een patroon met bloemetjes. Het is allemaal verkrijgbaar in het bordenassortiment. Door het ruime assortiment is er eigenlijk wel voor iedereen wat wils en daarnaast is het natuurlijk ook nog mogelijk om combinaties te maken. Naast alle kleurtjes en patronen is het ook mogelijk om borden aan te schaffen die basic zijn. Hieronder worden de witten ronde borden verstaan die neutraal zijn.

Verschillende borden

Naast de borden die je kan kiezen op basis van kleur kun je ook kiezen uit borden die geschikt zijn voor het ontbijt of lunch. Daarnaast kom je in ons assortiment ook gebaksbordjes en avondmaalborden tegen.

bol woonartikelen banner