Natuursteen Waskom

Natuursteen waskom Kopen

Het wordt steeds populairder om een waskom van natuursteen aan te schaffen. Dit heeft een modieuze en luxe uitstraling en staat vaak enorm mooi. Het voordeel aan natuursteen is dat het in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Dit komt door dat er verschillende soorten natuurstenen te verkrijgen zijn. Hierbij kun je denken aan stollinggesteente, afzettingsgesteente en metamorf gesteente.

bol alles voor je huis

Soorten natuursteen
Stollingsgesteente is eigenlijk een steen dat is ontstaan na de stolling van magma of lava. Voorbeelden van stollingsgesteente zijn bijvoorbeeld granieten of trachieten stenen. Afzettingsgesteente zijn stenen zoals kalkstenen, zandstenen en tuffen. En als laatst heb je metamorf gesteente. Dit zijn stenen zoals gneis en marmer. Deze stenen hebben allemaal een eigen kleur waardoor er veel mogelijkheden zijn voor natuursteen waskommen.

Assortiment waskommen
Ook in het assortiment van Online Woonidee zijn verschillende natuursteen waskommen te vinden. Hier is gebruik gemaakt van verschillende soorten natuursteen, waardoor er dus keus is uit verschillende kleuren. Op deze manier zit er voor iedereen wel iets tussen dat gebruikt kan worden.

bol woonartikelen banner