Koffiemachine

Koffiemachine Kopen

Heerlijk, zo’n lekker vers gezette bak koffie uit je eigen koffiemachine. Koffiemachines zijn er in verschillende stijlen, van simpele koffiezetapparaten tot de meest moderne en uitgebreide koffiemachines.

bol alles voor je huis

Een koffiemachine voor gemalen koffie en koffiebonen

Dankzij het eenvoudige en efficiënte bedieningspaneel kun je elk soort koffie in een handomdraai zetten. Enkele koffiemachines zijn zowel geschikt voor gemalen koffie als koffiebonen, dus elke bakje koffie is zo vers als het maar kan zijn. De maalgraad en de koffiesterkte zijn apart instelbaar. Koffie zoals koffie hoort te zijn, precies aangepast aan je eigen smaak, dat is pas echt genieten.

Van filterkoffie tot espresso

In ons assortiment ziet u koffiemachine in heel veel verschillende soorten. Er is een koffiemachine voor de echte koffieliefhebber die zweert bij filterkoffie, maar ook de espressofanaten die zich thuis in de Italiaanse barista willen wanen hebben keuze genoeg. Met vele koffiemachines kun je meer dan alleen een bakje koffie zetten. Je zet er net zo gemakkelijk een bakje espresso, cappuccino, caffe latte of elk ander bakje koffie mee.

bol woonartikelen banner