Douchebak

Douchebak Kopen

Vrijwel iedereen heeft een douche in huis. Er zijn echter veel verschillende soorten douches. Je hebt namelijk douchecabines, een douche in combinatie met een bad of een inloop douche. De inloopdouche zie je tegenwoordig veel vaker, maar dat betekent niet dat de douchebakken niet meer bestaan. Het is verstandig om bij de aanschaf van een douchebak goed na te denken wat voor bak je wilt. Een hoge rand is namelijk voor mensen die slecht ter been zijn hinderlijk, maar voor kinderen juist weer makkelijker om er in te zitten.

bol alles voor je huis

Soorten Douchebakken

Als je doucht in een douchecabine, sta je altijd in een douchebak. Douchebakken kom je in ons assortiment in veel verschillende maten, kleuren, vormen en uitstralingen tegen. Daarnaast verschillen de hoogtes van de randen en de plek van het doucheputje ook flink.

Afvoer van een douchebak

Naast de veel verschillende douchebakken kom je ook materialen tegen voor een goede waterafvoer. Het is vanzelfsprekend erg belangrijk dat de afvoer goed bevestigd is, dit voorkomt namelijk veel ellende zoals lekkage.

bol woonartikelen banner