Vitrinekast

Vitrinekast kopen

Vitrinekasten zijn er in vele soorten en maten, maar ze hebben allemaal in ieder geval één ding gemeen: je kunt er je mooiste spulletjes in uit stallen, zodat iedereen ze in één oogopslag kan zien. Kies er een verlichting bij en je spulletjes komen direct tot leven.

bol alles voor je huis

Sfeervolle vitrinekasten
Met zijn sierlijke uitstraling geven vitrinekasten je woonkamer een sfeervolle invulling. Je kunt een vitrinekast nemen die volledig uit glas bestaat, maar ook eentje met een klassiek maar tijdloos design welke in elk interieur past, van strak en modern tot rustiek klassiek. Je kunt een vitrinekast ook gebruiken als boekenkast, zodat je in één oogopslag kunt zien op welk schap het boek staat. Sommige vitrinekasten zijn zelfs voorzien van één of meerdere uitschuifbare lades boven de voet voor nog meer opslag.

Tip
Bij de meeste vitrinekasten worden muurankers meegeleverd. Wij adviseren om, als ze zijn meegeleverd, de vitrinekast daarmee aan de muur te bevestigen zodat het niet kan kantelen als er bijvoorbeeld een kind op klimt of erin gaat hangen

bol woonartikelen banner