Kruimelzuiger

Kruimelzuiger Kopen

Als je snel even wat kruimels moet opruimen, dan kun je daar het beste de kruimelzuiger, ook wel kruimeldief genoemd, voor gebruiken. Een kruimelzuiger is een perfect apparaat om snel en energievriendelijk even tussendoor (een gedeelte van) de vloer of tafel te reinigen. Een kruimelzuiger is uitgerust met een multifunctionele handgreep dat zorgt voor extra comfort en extreem bedieningsgemak.

bol alles voor je huis

Een kruimeldief is een handstofzuiger die werkt op een accu, waardoor het gemakkelijk op elke plek te gebruiken is. Het werkt daarnaast zeer hygiënisch zonder stofzakken. Sommige kruimelzuigers zijn zelfs geschikt om (in geringe mate) vloeistoffen op te zuigen.

De meeste kruimeldieven zijn uitgerust met verschillende extra accessoires, waar onder bijvoorbeeld een uitschuifbare borstel of opzet borstel om te gebruiken bij krasgevoelige oppervlakken.

Een kruimeldief is een handzaam apparaat en voor het klaren van de kleine klusjes in en om het huis. Vanwege zijn formaat doet het ook perfect z’n werk in je auto, je boot of je caravan.

bol woonartikelen banner