Plinten

Plinten Kopen

Je nieuwe laminaatvloer afwerken doe je natuurlijk met bijpassende plinten met hetzelfde hout- of steen structuur als je vloer. Je laminaat vloer mag net niet tegen de wand aan worden gelegd in verband met eventueel uitzetten, waardoor er langs de randen kiertjes ontstaan. Dat werk je vervolgens netjes weg met een leuke sfeervolle plint.

bol alles voor je huis

Plakplinten

Plinten zijn er voor elk interieur en voor elke sfeer. Je kunt een smalle en minder opvallende plakplint nemen met hetzelfde motief als je vloer. Deze zijn heel eenvoudig aan te brengen door middel van de aanwezige plakstrip op de achterzijde. Gewoon eventjes op maat zagen, bescherming van de plakstrip verwijderen, opplakken en klaar! Plakplinten worden vooral daar geplaatst waar minder ruimte is om een hoge plint te plaatsen of bijvoorbeeld in een strak interieur.

Gewone plint en overzetplint

Heb je wat meer ruimte voor je plint, dan kun je kiezen voor een gewone plint of een overzetplint. Deze zijn groter dan de plakplint en geven meer uitstraling aan je gehele vloer en interieur. Tevens heb je nooit meer last van vervelende kabels, want die werk je er gewoon achter weg.

bol woonartikelen banner