Vispan

Vis kan je het beste en het lekkerst bereiden in een vispan. Elke goede kok zal je dat ook vertellen. Zij menen dat elk gerecht zijn pan verdient die de ideale temperatuur bereikt voor het product. Vis hoort dus in een vispan thuis.

bol alles voor je huis

Vispan kopen

Heb er nog geen één? Bestel zo’n handige vispan dan nu online. Doordat vispannen bijna altijd ovaal zijn, pas de vis vrijwel altijd. Hierdoor wordt de vis geleidelijk op alle plekken tegelijk gaar. Dit voorkomt dat vis uit elkaar valt en niet egaal verkleurt. Door de antiaanbaklaag die vrijwel elke vispan heeft, is aanbranden niet meer aan de orde van de dag. Doordat een goede vispan perfecte bereiding van de vis mogelijk maakt, blijven ook de smaak, vitaminen en eiwitten dus perfect behouden tijdens het bakken.

Verschillende merken vispannen

Online Woonidee biedt verschillende merken en soorsten vispannen aan. Ons assortiment bevat de topmerken Fissler, BK en Le Creuset. En net als het merk zijn de vispannen van topkwaliteit. Hebt je al een bepaald merk pannenset maar ontbreekt de vispan nog? Kijk dan even rond want de kans is groot dat wij deze pan ook aanbieden.

bol woonartikelen banner