Over Online Woonidee

Online shoppen moet voordelig, leuk en makkelijk zijn. Het is daarom niet de bedoeling dat je tientallen websites langs moet om bijvoorbeeld een nieuwe bank, een messenset of een prachtig tuinset te vinden. Online Woonidee heeft hierop ingespeeld door het assortiment van verschillende grote webwinkels te bundelen.

bol alles voor je huis

In onze ‘webwinkel’ vind je bijvoorbeeld prachtige eetkamerstoelen van onder andere Wehkamp, Neckermann en Fonq maar dan allemaal op één pagina. Je kunt gemakkelijk filteren op de eigenschappen die voor jou belangrijk zijn. Zodra je weet welk product je wilt kopen sturen we je door naar de desbetreffende webwinkel om je bestelling af te afronden. Dat is wat wij bedoelen met ‘eenvoudig, leuk en makkelijk’!

Woontips, klustips en de beste deals!

Naast de webwinkel vind je op Online Woonidee een interesant blog vol met handige tips en bijzondere producten. Zo blijf je op de hoogte. Wil je helemaal niets missen dan kun je ons volgen op Twitter, fan van ons worden op Facebook of je inschrijven voor onze gratis maandelijkse nieuwsbrief.

Kan het beter? Geef ons tips!

Jij als bezoeker komt wellicht punten tegen die je niet mooi of handig vind. Heb je een suggestie voor een verbetering of toevoeging aan de website dan horen we dit maar al te graag. Neem dus gerust contact met ons op.

Zoek je onze juridische informatie? Klik dan hier >>

bol woonartikelen banner