Inbouw Koelkast

Inbouw koelkast kopen

Wil je een inbouwkoelkast kopen of vervangen? In ons ruime assortiment vind je zeker wel een model dat aan je eisen voldoet. Er zijn verschillende soorten inbouw koelkasten en ze zijn verkrijgbaar in diverse maten. Het grote voordeel van een inbouw koelkast ten opzichte van een vrijstaande koelkast is dat deze netjes is weggewerkt in je keuken.

bol alles voor je huis

Sleepdeursysteem of deur-op-deursysteem
Er zijn twee systemen bij de inbouw koelkasten, namelijk met een sleepdeursysteem en met een deur-op-deur-systeem. Bij een sleepdeursysteem heeft zowel de deur van het kastje als van de koelkast zelf een eigen scharnier. Bij een deur-op-deur-systeem zitten de deur van het kastje en die van de koelkast zonder tussenruimte aan elkaar vast.

Nismaat
Inbouwkoelkasten kunnen worden ingebouwd in lage of hoge kasten. Bij de aanschaf van je inbouwkoelkast moet je dus goed letten op de afmetingen (nismaat) van de koelkast en hoeveel ruimte je hebt in je keuken of kast waar je de koelkast wilt inbouwen. De inbouw koelkast moet natuurlijk wel goed passen, maar ook weer geen ruimte over hebben.

bol woonartikelen banner