Frituurpan

Frituurpan Kopen

Frituren is heel gemakkelijk: in 5 minuutjes bak je snel de lekkerste frietjes voor bij elk gerecht. Met name door dit gemak is de friteuse de laatste jaren steeds populairder geworden. Een frituurpan of friteuse is dan ook niet meer weg te denken uit de moderne huishoudens.

bol alles voor je huis

Klassieke frituurpan of de duo of dubbele friteuse

Een frituurpan is leverbaar in verschillende types. Om te beginnen is er de standaard frituurpan met een enkel mandje. Dit type is perfect voor ieder gezin. Deze is dan weer verkrijgbaar in diverse kleuren in diverse modellen en vormgeving. Daarnaast zijn er ook dubbele friteuses of duo friteuses, ideaal voor zowel privé als (semi-) professioneel gebruik. Deze friteuses hebben een grotere capaciteit dan de conventionele frituurpan. Je bakt snel je frietjes en je snacks tegelijk afzonderlijk van elkaar.

Gezond frituren

Een gezondere manier van frituren doe je met een hete lucht friteuse, ook wel genaamd een Airfryer. Hier komt veel minder vet bij kijken en is daarom gezonder dan de traditionele friteuse. Een bijkomend voordeel is dat er veel minder vervelende frituurlucht vrij komt. Er zijn zelfs frituurpannen met een sproeisysteem waarbij olie over de frietjes wordt gespoten. Hierdoor is er minder olie nodig en het gaat sneller dan de klassieke friteuses.

bol woonartikelen banner