Wandcloset

Wandcloset Kopen

Een wandcloset is een wc die aan de muur vast zit. Deze kun je verkrijgen in een diepspoel of een vlakspoel model. Een diepspoel model houdt in dat de ‘boodschap’ direct in het afvoerwater valt, hierdoor heb je minder last van vervelende geuren. Dit is dan ook het meest verkochte model. Een vlakspoel model houdt in dat de ‘boodschap’ op een plateau komt te liggen.

bol alles voor je huis

[bol_bestsellers limit=”12″ block_id=”bol_55ffff94ae1a9_bestsellers” cat_id=”13368″ name=”Wandcloset” sub_id=”” title=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”700″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Uitstraling van een wandcloset

Een wantcloset is in veel huizen standaard geworden. Dat komt omdat het een mooie uitstraling heeft en ook over andere functies beschikt. Een wandcloset kun je namelijk ook gebruiken als stoel, wel is het handig om dan een deksel te hebben die er geheel over valt. Daarnaast kun je ook gemakkelijk je kind erop zetten om bijvoorbeeld hem/haar af te drogen.

Het is belangrijk om de wandcloset op de goede hoogte te plaatsen. Het kan namelijk erg vervelend zijn als hij te hoog of te haag langt. Als je het zelf gaat plaatsen moet je hier goed op letten.

bol woonartikelen banner