Vitrages

Vitrages Kopen

Als je graag iets voor je ramen wilt hangen, maar je wit toch wel naar kunnen kijken en kunnen genieten van een bijna volledige lichtopbrengst van buitenaf, dan kun je er eens over nadenken om vitrages voor je ramen te gaan hangen.

bol alles voor je huis

Vitrages zijn dunne doorzichtige gordijnen, waarmee je sfeer kunt creëren en je tegelijk minder inkijk hebt. Het voordeel is dat ze wel gewoon het daglicht naar binnen laten. Met de juiste vitrages die passen in de stijl van de rest van je interieur creëer je sfeer, kleur en warmte in je kamer. Keuze genoeg in ons ruime assortiment.

Vitrages voor sfeer en warmte
Vitrage mag in een moderne woning tegenwoordig eigenlijk niet meer ontbreken. In moderne woningen wordt vaak gekozen voor harde vloeren met bijvoorbeeld parket, laminaat of plavuizen. Hierdoor laat de akoestiek in deze ruimte nogal behoorlijk te wensen over. Door vitrages in deze ruimtes op te hangen krijgt zo’n kille ruimte meteen een warme uitstraling en creëer je sfeer, maar minstens zo belangrijk is dat door deze vitrages het geluid wordt gedempt. Hierdoor galmen de stemmen en geluiden minder door je woning.

bol woonartikelen banner