Douchekraan

Douchekraan Kopen

Bij het aankopen van een douchekraan moet er niet alleen naar het design worden gekeken. Er zijn nog veel meer aandachtspunten. Zo wordt er bijvoorbeeld onderscheid gemaakt tussen een inbouwdouchekraan en een opbouwdouchekraan. Beide heeft het zo zijn voor en nadelen. Een inbouwdouchekraan is iets populairder omdat het gemakkelijker is in onderhoud en het minder ruimte inneemt. Het laten monteren van een inbouwdouchekraan is echter duurder. Een opbouwdouchekraan is gemakkelijker te monteren en dus goedkoper.

bol alles voor je huis

Design Douchekranen

Je hebt douchekranen in allerlei verschillende soorten design. Je hebt de ‘standaard’ douchekranen, maar ook wat luxer douchekranen. Persoonlijke voorkeur zal hierbij de doorslag geven voor het aankopen van een bepaald design. Uiteraard moet er ook worden gekeken naar wat praktisch is in de desbetreffende badkamer.

Merken van Douchekranen

Naast de brede keus uit verschillende soorten design, is er ook een brede keus uit merken. Ook in het assortiment van Online Woonidee zijn verschillende merken te vinden zoals onder andere Grohe, Haceka Allure, Hansa Vantis en Kludi Objekta.

bol woonartikelen banner