Handdouche Garnituur

Handdouche garnituur kopen

Een hand douche kun je zowel gebruiken als hoofddouche of als bij douche. Vaak wanneer er een regendouche aanwezig is, wordt de handdouche als bij douche gebruikt. Een handdouche is handig wanneer je bijvoorbeeld je haar niet wilt wassen of als je de doucheruimte af wilt spoelen. Daarnaast kun je met een handdouche vaak stralingssoorten bepalen.

bol alles voor je huis

Assortiment Handdouches
Naast de handdouches kom je in ons ruime assortiment onder andere ook doucheslangen, wandhouders, muur aansluitbocht en douchestangen tegen. Handdouches zijn te verkrijgen in veel verschillende soorten ontwerpen. Daarnaast heeft de handdouche vaak wat extra functionaliteiten, zo kun je de straalsoorten bepalen. Naast de handdouches kom je er ook hoofddouches tegen, die je kunt instellen op verschillende standen.

Douchesets
Naast de losse accessoires hebben we in ons assortiment ook complete douchesets opgenomen. Je hoeft dan dus geen losse slang, douchekop, wandhouder en douchestang aan te schaffen. Je komt de douchesets in verschillende designs en prijsklassen tegen.

bol woonartikelen banner