Rolgordijn

Rolgordijn Kopen

Rolgordijnen zijn echt iets van deze tijd. Ze zijn leverbaar in exclusieve dessins, in diverse kleuren, eventueel van luxe opengewerkte stoffen of met vrolijke afbeeldingen voor bijvoorbeeld in kinderkamers. Er zijn zo veel mogelijkheden, het is te veel om op te noemen. Breng je daarnaast nog een schulprand of een roede aan de onderkant van de rolgordijnen aan, dan krijg je nog eens een extra decoratief effect.

bol alles voor je huis

Extra brede rolgordijnen
Rolgordijnen zijn verkrijgbaar tot wel 4 meter breed. Dit betreft dan extra stevig voorgemonteerde rolgordijnen op een stevig aluminium montage profiel. Dit zorgt ervoor dat het rolgordijn altijd extra soepel en mooi strak wordt opgerold.

Bediening
De bediening van rolgordijnen kan elektrisch gebeuren of met de hand met een uniek zelfremmend kettingsysteem bijvoorbeeld, des gewenst voorzien van luxe chroom, goud, wit of transparantie ketting.

In ons assortiment zitten tevens rolgordijnen die extra warmtewerend en isolerend zijn. Of met een transparante doorkijk naar buiten toe en toch kan men van buitenaf niet naar binnen kijken.

bol woonartikelen banner