Hoeslaken

Hoeslaken Kopen

Hoeslakens zijn erg belangrijk voor het bed. Door een huislaken blijft het matras schoon en daarnaast geeft is het ook hygiënisch als je regelmatig het hoeslaken verschoont. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om een hoeslaken te combineren met het dekbedovertrek omdat er veel verschillende kleuren hoeslakens op de markt zijn. In ons assortiment tref je verschillende soorten hoeslakens aan.

bol alles voor je huis

Soorten Hoeslakens

Wanneer je een hoeslaken wilt aanschaffen, is het belangrijk om te weten welke hoeslaken je moet aanschaffen. Er zijn veel verschillende soorten hoeslakens, namelijk: Jersey, Katoen satijn, Percal, Katoen, flanellen, Velours, Molten, Badstof, Topper en Boxspring hoeslakens. Alle soorten hoeslakens hebben hun eigen werking. Populair zijn voornamelijk de katoenen hoeslakens.

Maten van Hoeslakens

Er zijn ontzettend veel verschillende maten in hoeslakens. Dit komt voornamelijk omdat er veel verschillend maten matrassen en bedden bestaan. Zo heb je voor een één persoonsbed al snel 15 verschillende hoeslakens qua maten en voor een twee persoonsbed nog veel meer.

bol woonartikelen banner