Molton

Molton Kopen

Een molton wordt beschouwd als een overtrek die extra comfort biedt aan het bed. Daarnaast beschermt een molton ook nog het matras op vuiligheden, waardoor het matras ook hygiënisch blijft. Het verschil met een hoeslaken is dat bij een molton de stof aan beide kanten erg ruw is. Doordat beide kanten ruw zijn, kan dit voorwerp meer vocht opnemen dan een gewoon hoeslaken.

bol alles voor je huis

Assortiment Moltons

Bij Online Woonidee worden er diverse moltons aangeboden. Doordat wij een breed assortiment hebben, hebben wij verschillende maten waardoor de molton geschikt is voor elk matras. Naast de vochtopnemende werking, zijn de moltons voorzien van een handig elastiek rondom de molton. Door het elastiek blijft de molton strak om het matras zitten.

Eigenlijk zijn bijna alle moltons gemaakt van 100% katoen en voelen daardoor heerlijk zacht en comfortabel aan. Door het gebruik van een molton, verleng je de levensduur van het matras. Molton hoeslakens zijn overigens alleen in het wit verkrijgbaar en geeft net dat extra’s aan je bed om heerlijk te liggen!

bol woonartikelen banner