Doucheputje

Doucheputjes Kopen

Doucheputjes zijn onmisbaar in een douche. Ze zorgen namelijk voor de waterafvoer. Een goede waterafvoer is zeer belangrijk, want als dit niet goed geregeld is kan er lekkage ontstaan. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel mooie en moderne doucheputjes te verkrijgen. Je hebt alleen een doucheputje nodig wanneer je geen douchebak hebt. In een douchebak zit namelijk altijd al een doucheputje.

bol alles voor je huis

Soorten Doucheputjes
Doucheputjes kom je in ons ruime assortiment in verschillende maten, materialen en inbouwdieptes tegen. Daarnaast zijn er verschillende stijlen, zodat er voor vrijwel iedere badkamer een geschikt doucheputje aanwezig is.

Voordelen van een goed doucheputje
Doucheputjes zijn in verhouding met douchebakken veel hygiënischer. Je kunt bij doucheputjes namelijk het doucheputje er gemakkelijk uithalen, hierdoor is het onderhoud een stuk gemakkelijker. Daarnaast worden doucheputjes in de tegelvloer gedaan, waardoor er geen randjes aanwezig zijn. In ons ruime assortiment hebben we ook RVS doucheputjes. Deze doucheputjes hebben als voordeel dat ze van roestvrijstaal zijn. Zeep- en waterresten blijven minder snel aan de putjes vast zitten.

bol woonartikelen banner