Sapcentrifuge

Sapcentrifuge Kopen

Iedereen weet dat in groenten en fruit heel veel goede en gezonde voedingstoffen zitten zoals gezonde vitaminen en mineralen. Je weerstand verbetert, de gevoelens van stress worden verminderd en zelfs het verouderingsproces wordt vertraagd. Daarnaast bevatten groente en fruit in verhouding tot hun gewicht en volume weinig calorieën en veel voedingsstoffen.

bol alles voor je huis

Gemakkelijk je dagelijkse portie gezondheid met een sapcentrifuge
Toch eet de gemiddelde mens vaak veel te weinig groente en fruit. De dagelijkse portie “gezondheid” schiet er te vaak bij in. Met een sapcentrifuge of sappers is dat nu verleden tijd. Sapcentrifuges zijn geschikt voor zowel groente als fruit. Zowel harde als zachte groente of fruit is voor een sapcentrifuge geen enkele probleem. In een handomdraai maak je de meest heerlijke en gezonde sapjes, geheel naar eigen recept en precies zoals jij ze het lekkerst vindt.

Grote vulopening
De meeste sapcentrifuges beschikken over een grote vulopening, dus een complete appel of sinaasappel pas er zonder meer in. Dit scheelt weer tijd, omdat je hoeft ze niet eerst in kleine stukjes snijden.

bol woonartikelen banner