Tosti Ijzer

Tosti ijzer Kopen

Met een tosti ijzer kun je in een handomdraai de meest lekkere tosti’s maken met ham en kaas, of met ananas of wat je ook maar lekker vindt. De meeste tosti ijzers zijn geschikt om twee tosti’s in één keer te maken.

bol alles voor je huis

Van simpel tot modern design tosti ijzer
Tosti ijzers zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen, van simpel recht toe recht aan tot de meest moderne design uitvoeringen. Uiteraard zijn ze ook in diverse kleuren verkrijgbaar. De meest voorkomende kleuren zijn wit en zwart, maar tegenwoordig zie je ze ook al in zilver, rood, paars, blauw en geel en ook in RVS-uitvoering. Sommige modellen hebben ook leuke figuurtjes in de platen, waardoor je bijvoorbeeld voor je kinderen een lekkere tosti met een leuke afbeelding van bijvoorbeeld de Lion King of Spongebob in de toste kunt maken.

Paninimaker
Een tosti ijzer is oorspronkelijk bedoeld voor sneetjes brood, maar je kunt er natuurlijk ook ander brood of broodjes mee roosteren. Met een paninimaker kun je heel eenvoudig twee heerlijke panini’s maken. Doordat deze in twee standen te sluiten is, is het ook geschikt voor dikkere broodjes of pistoletjes.

bol woonartikelen banner