Dolce Gusto

Dolce Gusto Apparaat Kopen

Een Dolce Gusto koffieapparaat tovert elke koffiecapsule om in echte verleiding. Deze unieke machines combineren de ultieme expertise en geschiedenis van het maken van koffie met de innovaties technieken, technische perfectie en know-how van de fabrikanten. Elke keer weer opnieuw een perfect kopje koffie met fijne melkschuim vers voor je gemaakt, klaar terwijl je wacht. Elke koffie variant is klaar in minder dan ene minuut, dus waar wacht je nog op.

bol alles voor je huis

Innovatief en gebruiksvriendelijk
Het innovatieve en gebruiksvriendelijke capsulesysteem van de Dolce Gusto is dusdanig ontworpen dat elk kopje koffie die je maakt vers gezet is van alleen de beste koffiebonen. Door te werken met luchtdichte koffiecapsules wordt de extractiedruk geoptimaliseerd voor elke smaakvariant, van expresso, cappucciono en latte macciato tot caffè lungo, waardoor elke kopje koffie de beste kwaliteit, de beste textuur en het beste melkschuim heeft zonder gedoe!

De lekkerste koffie uit een perfect design
Er zijn meerdere soorten Dolce Gusto systemen op de markt, elk met zijn eigen specialiteiten en in de meest mooie designs.

bol woonartikelen banner