Zonwering

Zonwering Kopen

Binnenzonwering is, zoals de naam al zegt, zonwering dat je aan de binnenkant van je ramen en deuren plaatst. Vaak dient dit ook als traditionele raambekleding, echter dan uitgevoerd met speciale zonwerende eigenschappen.

bol alles voor je huis

Met binnenzonwering hou je je hoofd koel
Binnenzonwering is bijzonder veelzijdig. Je zorgt namelijk niet alleen dat de zon uit je interieur vandaan wordt gehouden waardoor je kamer lekker koel blijft, maar je zorgt er tevens voor dat je kostbare meubels minder verkleuren door de zon. Zonweringen kun je overal plaatsen en voor elke plek is er wel een geschikte oplossing te bedenken en volledig naar je smaak aan te passen, zowel qua grootte, vorm, design als kleur en zowel voor in je huis of op kantoor.

Eigenschappen van binnenzonwering
Binnenzonwering is er in heel veel verschillende soorten. Om de juiste keuze zonwering in je huis te kunnen maken, dien je rekening te houden met de zonwerendheid van de zonwering, in welke mate de lichtinval en lichtfiltering te regelen is, van welk materiaal het is gemaakt in verband met de uitstraling en sfeer, en uiteraard hoe de schermen worden bediend, handbediening of elektrisch.

bol woonartikelen banner