Afzuigkap

Afzuigkap Kopen

Vieze geuren, vetten en stoom laat je natuurlijk niet zomaar in je woning rondzweven. Afzuigkappen pakken dat probleem direct aan, zorgen voor schonere lucht en brengen daarnaast nog eens stijlvol design aan in je keuken. Daarnaast zorgen ze voor extra verlichting op je aanrechtblad.

bol alles voor je huis

Onderbouwafzuigkap

De meest eenvoudige en goedkope manier van ventilatie is de welbekende onderbouwafzuigkap. Dit type afzuigkappen is eenvoudig onder elke kast te plaatsen en nemen weinig ruimte in beslag.

Geïntegreerde afzuigkap voor een ononderbroken designlijn

Staat een ononderbroken designlijn in het ontwerp van je keuken centraal, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een geïntegreerde afzuigkap. Deze gaat geheel schuil achter een kastdeurtje, waardoor het onzichtbaar is geworden en de designlijn van je keuken niet verstoord.

Vlakschermafzuigkap

De vlakschermafzuigkappen blinken uit in onopvallendheid. Deze afzuigkappen zijn zo plat dat ze bijna geen ruimte in beslag nemen maar toch uiterst functioneel zijn. Tijdens het koken trek je de afzuigkap uit en als je klaar bent schuif je hem gewoon weer terug.

bol woonartikelen banner