Karaf

Karaf Kopen

Een karaf is geschikt voor verschillende soorten dranken. Water, wijn, iets sterkers, sapjes en ga zo maar door. Vaak wordt een karaf gebruikt bij het serveren van dranken bij een diner. Het wordt door sommige mensen ook gebruikt als decoratie in bijvoorbeeld de woonkamer. Vaak bevindt zich dan een sterkere drank in het karaf, of gewoon water. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment.

bol alles voor je huis

Stijl van de karaf

Het karaf kan helemaal worden aangepast op bijvoorbeeld de style van het huis of de style van de eettafel. Karaf is namelijk te verkrijgen in  verschillende kleuren, maten en vormen. Op deze manier kun je zelf bekijken wat het beste bij je (interieur) past.

Soorten karaf

Karaf is te verkrijgen in verschillende kleuren, maten, vormen maar met dop of zonder dop. Wanneer er keuze wordt gemaakt uit deze opties wordt er ook gekeken naar de functie van het karaf. Wordt het alleen bij diners gebruikt? Dan is een dop niet noodzakelijk. Wordt het gebruikt voor sterkere dranken die zich langer in het karaf bevinden? Dan is een karaf met dop handiger.

bol woonartikelen banner