Soeppan

Waarom soep in blik of zak kopen, als eigengemaakte soep veel lekkerder is? Naast het feit dat je eigen soep vaak lekkerder, is hij ook gezonder! Wist je dit wel maar is je soeppan toe aan vervanging? Of wil je leren je eigen soep te koken en ben je op zoek naar je allereerste soeppan? Dan kun je de stad in lopen en de eerste de beste soeppan kopen bij de Blokker, Hema of Kijkshop.

bol alles voor je huis

Soeppan kopen

Wat je echter beter kunt doen is je soeppan online bestellen. Zo heb je een duidelijk overzicht van alle soeppannen die worden aangeboden en kun je rustig uitzoeken welke soeppan het beste bij je past. Daar komt bij dat er online, net als in de winkel, regelmatig een soeppan in de aanbieding is.

Grote soeppan

Je bent dus op zoek naar een soeppan. Welke grootte heb je dan nodig? Dat een soeppan groot moet zijn is algemeen bekend, maar hoe nu verder? De echt grote soeppannen zijn de soeppan van 10 liter en de soeppan van 15 liter. Hou je er dus van een flinke pan te maken en zijn er genoeg mensen die mee-eten, kies dan voor deze grootte. Indien je toch liever een kleinere pan met soep maakt, kies dan voor een soeppan met een inhoud van 7,5 liter. Over het algemeen begint de diameter van een soeppan bij 24 centimeter.

BK Soeppan

Soeppannen zijn van onder andere Brabantia en Fissler te koop. Koploper is wel echt het merk BK. De BK Conical soeppan is momenteel erg favoriet. Maar bekijk ook eens de soeppannen uit de separaat lopenende lijnen van BK: Conical Cool en Conical de luxe. Daarnaast biedt BK nog soeppannen aan in de lijnen BK Apple, BK Q-linair Master of Tulip, BK Karaat, BK Gastronomic, BK Excllent en BK Solid. Je ziet het, keuze genoeg dus er zit vast wel een soeppan voor je bij.

bol woonartikelen banner