Senseo

Senseo Kopen

Maak je koffiemomenten echt speciaal met een Senseo apparaat. Met de speciale koffiepads krijg je een volle, ronde koffiesmaak en een heerlijk laagje schuim. Koffie zoals koffie hoort te zijn. Genieten doe je pas echt met een kopje koffie uit een Senseo apparaat. De meest verrukkelijke koffie met slechts één druk op de knop. Senseo apparaten combineren gebruiksgemak en snelheid met een eigentijdse vormgeving, dus naast een verrukkelijk kopje koffie staat het ook nog geweldig in je keuken.

bol alles voor je huis

Snel en gebruiksvriendelijk
Een Senseo apparaat kenmerkt zich door eenvoud, gebruiksgemak, snelheid en design. Echte koffieliefhebbers die op elk moment van de dag snel van een heerlijk kopje koffie willen genieten, kiezen voor de snelheid en het gebruiksgemak van een Senseo apparaat.

De meest uiteenlopende designs
In ons assortiment vind je de juiste Senseo apparaat die bij je past. Laat u verrassen door de ruime keuze uit Senseo apparaten met de meest uiteenlopende designs. Van de bekende ronde, gebogen Senseo apparaten tot een strak en innovatief design. En dat alles uiteraard tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Tip: Om uw Senseo goed te laten functioneren is regelmatig Senseo ontkalken erg belangrijk.

bol woonartikelen banner