Kunststof Reservoir

Ieder toilet heeft een reservoir nodig. Hierdoor spoelt de wc zich namelijk door. Tegenwoordig zie je alleen steeds vaker een wc pot staan maar geen reservoir. Dat komt omdat de reservoirs steeds vaker worden ingebouwd. Dit wordt een inbouw reservoir genoemd en geen kunststof reservoir. De kunststof  reservoirs zijn de reservoirs die je kunt zien.

bol alles voor je huis

Soorten Kunststof reservoirs
Er zijn veel verschillende soorten kunststof reservoirs. In ons ruime assortiment kom je dan ook veel verschillende soorten en vormen tegen. Je hebt ze namelijk als laaghangende, hooghangende en hoekreservoirs. De hooghangende reservoirs trek je vaak door, doormiddel van een touwtje. De laaghangende reservoirs trek je vaak door, door eenvoudig op de knop te drukken.

De kunststof reservoirs worden de laatste tijd ook meer milieubewust geproduceerd. Bij de reservoirs houdt dat in dat ze een waterbesparende functie hebben, waardoor er minder water wordt gebruikt met het doortrekken. Met de reservoirs van tegenwoordig gebruik je ongeveer 6 liter met doortrekken.

bol woonartikelen banner