Koelkast

Koelkast Kopen

Geen enkele huishouding kan zonder koelkast. Een koelkast houdt je etenswaren koel er daarmee kun je deze langer bewaren. Er zijn echter heel veel verschillende soorten, maten en modellen koelkasten. Voor elk interieur en voor elke keuken is er wel een geschikt model te vinden.

bol alles voor je huis

De keuze voor het model hangt natuurlijk volledig af van je eigen smaak, wensen en eisen. Wil je een grote koelkast, of heb je aan een kleinere koelkast voldoende. Kun je wel zo’n hele grote koelkast plaatsen of heb je ruimte voor een kleinere uitvoering? Wil je een barmodel, een tafelmodel of toch een kastmodel?

Tafelmodel, barmodel of kastmodel koelkast
Een tafelmodel koelkast heeft vaak bepaalde standaardafmetingen met een hoogte van 85 centimeter, waarbij de bovenkant ook direct als werkblad (of tafel) dient. Daarnaast heb je nog het kleinere barmodel koelkast daar vooral bedoeld is voor flessen of kleine artikelen en dan ook niet als volwaardige huishoudkoelkast te gebruiken. Deze koelkasten zijn veelal niet hoger dan 60 centimeter. Wil je echter meer inhoud, dan is een kastmodel koelkast ideaal. Deze is groter en heeft meer inhoud dan een tafelmodel. Het past dan ook niet meer onder een aanrechtblad.

bol woonartikelen banner