Pannenkoekenpan

Zin in een pannenkoekenfeestje maar beschikt u niet over de juiste pan? Dan is er geen beginnen aan. Want zonder een goede pannenkoekenpan tovert u geen stapel pannenkoeken op tafel. Een essentieel punt voor een geslaagd pannenkoekenfeest. Schaf daarom altijd een een goede pan aan uit het ruime aanbod pannenkoekenpannen.

bol alles voor je huis

Pannenkoekenpan Tefal

Herkent u het ook dat de eerste pannenkoek altijd mislukt, maar dat het bakken van de pannenkoeken daarna steeds beter gaat? Tefal heeft pannenkoekenpannen op de markt gebracht waarvan zelfs de eerste pannenkoek perfect lukt. Het merk Tefal, dat bekend staat om haar milieuvriendelijke antiaanbaklaag, heeft meerdere pannenkoekenpannen op de markt gebracht. Bekijk eens de pannen uit de serie Performance, Jamie Oliver en de nieuwe serie Sensorielle, er zit vast een geschikte pan voor u tussen! Doordat de pannen in verschillende maten worden aangeboden, bijvoorbeeld met een doorsnede van 25 of 28 cm, kiest u zelf hoe groot uw pannenkoeken worden. Een pannenkoek naturel, met appel en rozijnen of met spek en kaas? U maakt ze in een handomdraai met een goede pannenkoekenpan. Het fijne is dat deze pannen geschikt zijn voor zowel gas, elektra, keramisch en hallogeen. Er is ook een goede pannenkoekenpan voor op inductie te koop.

Elektrische pannenkoekenpan

Ga je liever voor een pannenkoekenfeest aan tafel? Dan kun je kiezen voor een elektrische pannenkoekenpan. Deze pan zet je eenvoudig op tafel, stekker in het stopcontact en klaar. Voor degenen onder ons die geen keukenprins of -prinses zijn een ideale oplossing. Er zit namelijk altijd wel iemand aan tafel die wel weet hoe het moet. Is de elektrische koekenpan daarom wellicht iets voor jou?

bol woonartikelen banner