Blender

Blender Kopen

Er heel veel verschillende soorten blenders. Van handmixers en staafmixers tot shakers. Elk model heeft weer zijn eigen specificaties en zijn eigen voor- en nadelen. Kies je bijvoorbeeld voor een energie zuinig model, dan zal die minder krachtig zijn dan andere modellen, maar kies je een krachtiger type, dan zal die meer energie verbruiken. Welk model je kiest is dus afhankelijk van de specifieke eisen en aan welke eigenschappen je het meest waarde hecht.

bol alles voor je huis

In een handomdraai een heerlijke shake of smoothie

Een blender is een pracht apparaat waar je in een handomdraai de meest heerlijke smoothies, milkshakes, groentesapjes of cocktails kunt maken. Je gooit heel eenvoudig de gewenste ingrediënten in de maat beker en in no time is je consumptie klaar. De beker waar je je consumptie in klaarmaakt is over het algemeen van glas, maar soms ook van kunststof.

Design van blenders

Omdat blenders veelal een vaste plek in de keuken krijgen zijn er tegenwoordig de meest mooie design blenders van bijvoorbeeld RVS en in allerlei kleuren en mate verkrijgbaar. Van klein tot groot en van dun tot dik.

bol woonartikelen banner