Keukenmachine

Keukenmachine Kopen

Een keukenmachine is tegenwoordig eigenlijk bijna niet meer weg te denken uit elke moderne keuken. Een keukenmachine is een onmisbaar hulpmiddel voor elke (aspirant) kok. Het combineert namelijk de functies van een blender, shaker, mixer en snijmachine in één apparaat en is daarmee de ideale hulp in elke keuken. Kun jij ook wel wat hulp gebruiken in de keuken? Dan is een keukenmachine de ideale oplossing.

bol alles voor je huis

Keukenmachine voor thuisgebruik of in de horeca

Er zijn verschillende soorten keukenmachines, namelijk de keukenmachine voor thuisgebruik en de keukenmachine voor gebruik in de horeca. De laatstgenoemde keukenmachines zijn groter en krachtiger, maar voor een normale huishouding niet nodig. Kook je echter vaak voor grote gezelschappen, dan is zo’n horecakeukenmachine misschien iets voor jou.

Design keukenmachine

Keukenmachines zijn er in verschillende kleuren en gemaakt van verschillend materiaal, zoals kunststof, metaal of RVS. Naast de gewone modellen zijn er ook hele leuke design modellen.

In deze categorie vind je naast de keukenmachine ook andere keukenhulpen zoals onder andere de dunschiller, flesopener, citruspers, kaasrasp, groentemes, bakpenseel en ijslepel.

bol woonartikelen banner