Broodrooster

Broodrooster Kopen

Het is zondagochtend, een perfect moment om even heerlijk te genieten van een overheerlijk ontbijt samen met je gezinnetje. Een bekertje jus d’orange, een hard gekookt eitje en een overheerlijk goudbruin geroosterd stukje brood erbij. Heerlijk! Dat is pas genieten! Met een broodrooster is dit niet langer een fantasie, maar werkelijkheid. Ook jij kunt in een hand omdraai de meest lekkere geroosterde broodjes maken met een broodrooster.

bol alles voor je huis

Diverse soorten voor allerlei soorten brood

Tegenwoordig zijn broodroosters niet alleen maar meer standaard ervoor om 2 sneetjes brood te kunnen roosteren. Een broodrooster kun je in verschillende maten en diverse uitvoeringen krijgen. Er zijn broodroosters voor zowel 2 als voor 4 sneetjes brood, maar ook voor bijvoorbeeld broodjes, afwijkende broodmaten zoals bagels, baquettes en pitabroodjes te roosteren. Tegenwoordig zijn er zelfs broodroosters waar je je croissants in kunt roosteren.

Traditioneel of volautomatisch

Kies je voor de traditionele broodrooster waarmee je door middel van een handel handmatig het brood in de rooster laat zakken, of kies je liever voor een volautomatisch model waarbij het brood automatisch naar beneden gaat.

bol woonartikelen banner