Champagneglazen

Champagneglazen Kopen

Champagne is een wijn en wordt geproduceerd in de Franse wijnstreek Champagne. Bij het drinken van champagne tijdens bijvoorbeeld oudjaar of een andere gebeurtenis horen natuurlijk chique champagneglazen.

bol alles voor je huis

[bol_bestsellers limit=”18″ block_id=”bol_55f960418b87d_bestsellers” cat_id=”11861″ name=”Champagneglazen” sub_id=”” title=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”900″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Het glas

Champagne dient gedronken te worden uit goede champagneglazen. Er zijn vele soorten en maten champagneglazen waarbij elk glas zijn eigen kenmerken heeft. Het ene glas is modieus en de ander is juist weer stijlvol. Hierdoor is er een ruim aanbod aan Champagneglazen. Vaak hebben campagneglazen een inhoud van 85 centiliter. Wanneer men Champagne in een glas schenkt zal 70 centiliter van de inhoud gebruikt worden.

Aanschaf van champagneglazen

Het is mogelijk om champagneglazen per set of los te kopen. Uiteraard is het van belang om glazen aan te schaffen van goede kwaliteit, deze glazen gaan namelijk tientallen jaren mee. Een champagneglas hoeft niet heel veel te kosten. Een champagneglas kost meestal enkele euro’s. Bij het aanschaffen van een champagneglas kun je eventueel ook kijken naar een champagnekoeler.

bol woonartikelen banner