Champagnekoeler

Champagnekoeler Kopen

Bij een speciale gelegenheid kan champagne natuurlijk niet ontbreken. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat de champagne goed koel gehouden wordt, als het op tafel staat. Aan een champagne die niet koel is he je weinig. Champagne die bovendien goed koud is spuit bij het ontkurken (knallen) bovendien ook goed. Wil je de koolzuur in de champagne behouden dan is dit het knallen van de kurk bij het openen niet aan te raden.

bol alles voor je huis

Vandaag de dag zijn er veel verschillende moderne en stijlvolle champagnekoelers te verkrijgen. Door een champagne fles in een champagnekoeler te zetten, blijft niet alleen je champagne koud maar het geeft ook een leuke uitstraling.

Verschillende soorten champagnekoelers

Tegenwoordig zijn er ook champagnekoelers op de markt, die de champagne koelen zonder het gebruik van ijs. Door eenvoudig een koelelement in de vriezer te plaatsen, blijft je champagne uren lang gekoeld. Dit voorkomt veel gedoe van natte flessen of loszittende etiketten. Natuurlijk zijn de gewone koelers, die de champagne koelen doormiddel van ijs ook nog te verkrijgen.

bol woonartikelen banner