Designradiator

Designradiator Kopen

Tegenwoordig zijn de radiatoren in de badkamer lang niet meer het zelfde. De radiatoren van tegenwoordig worden niets voor niets designradiatoren genoemd. De uitstraling speelt tegenwoordig een belangrijke rol. Het geeft een badkamer vaak een moderne en stijlvolle uitstraling. In ons assortiment kom je deze radiatoren dan ook tegen.

bol alles voor je huis

Soorten designradiatoren

Designradiatoren zijn te verkrijgen in het verticaal en in het horizontaal. In ons ruime assortiment kom je veel verschillende soorten designradiatoren tegen. Variërend van kleur, uitstraling en afmeting. Naast de designradiatoren voor in de badkamer, kom je ook designradiatoren tegen die je in je woning kunt plaatsen. Deze zijn zowel horizontaal als verticaal te verkrijgen.

Functionaliteit van de designradiator

Naast dat een designradiator er voor zorgt dat het lekker aangenaam wordt in de badkamer, worden ze ook vaak gebruikt om je handdoek op te warmen. Er zitten vaak ruimtes tussen waardoor je je handdoek er tussen kunt doen. Na het douchen kun je je dan heerlijk afdrogen met een warme handdoek. Dit geldt natuurlijk ook voor je kleding.

bol woonartikelen banner