Grillpan

Grillpan Kopen

In bijna iedere keuken is wel een grillpan te vinden. Deze wordt gebruikt voor het grillen van vlees, vis of groenten. Grillpannen zijn in de meeste gevallen vierkant, soms rond, en op het oppervlak zitten ribbels. Het voordeel aan een grillpan is dat het niet noodzakelijk is om boter of olie te gebruiken. Dit kan uiteraard wel worden gedaan, maar het is ook mogelijk om iets te grillen zonder olie of boter. Over het algemeen worden grillpannen gemaakt van gietijzer. Dit is een zwaar materiaal, voor grillpannen geldt dan ook: hoe zwaarder de pan, hoe beter!

bol alles voor je huis

Maten & Merken Grillpannen

In het assortiment van Online Woonidee bevinden zich verschillende maten aan grillpannen. Zo kan iedereen een grillpan aanschaffen met een grootte naar wens. Voorbeelden van maten die in het assortiment zitten zijn 28×28 centimeter, 26×26 centimeter, 24 centimeter, 25 centimeter, 28cm  en nog een aantal andere maten.

Er is keus uit een ruim aanbod aan merken grillpannen. Voorbeelden zijn Le Creuset, Carl Victor, Scanpan, Fissler, BK en Tefal.

bol woonartikelen banner