Hapjespan

Hapjespan Kopen

Het assortiment voor hapjespannen van Online Woonidee is enorm breed. Een hapjespan wordt ook wel eens vergeleken met een koekenpan. Het heeft alleen een hogere rechtopstaande rand. Een hapjespan is erg handig voor het bakken en stoven van gerechten. Het gaat dan vaak om gerechten in grote hoeveelheden.

bol alles voor je huis

Assortiment hapjespannen

In het assortiment bevinden zich heel veel verschillende merken, maten en kleuren hapjespannen. Voorbeelden van merken hapjespannen zijn Jamie Oliver, BK, Reference, Brabantia, Tefal, WMF, Tomando, Ballarini en nog een aantal andere merken. Deze merken zijn weer verkrijgbaar in verschillende maten. Bijvoorbeeld 20 centimeter, 24 centimeter, 26 centimeter en 28 centimeter.

Hapjespannen kunnen van verschillende soorten materiaal zijn gemaakt. Bijvoorbeeld van aluminium, kunststof, RVS en ga zo maar door. Bij een hapjespan zit meestal een bijpassende deksel. Deze zijn in bijna alle gevallen gemaakt van glas of RVS. Bij iedere hapjespan wordt vermeld van welk materiaal de pan zelf is en van welk materiaal de bijpassende deksel is.

bol woonartikelen banner