Blokker

Blokker

bol alles voor je huis

Blokker is een huishoudwinkel. Het heeft ruim 800 winkels in binnen- en buitenland. Op dit moment heeft Blokker vestigingen in onder andere Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Letland en Estland. Naast de fysieke winkels door heel Europa heeft het Blokker ook een online shop. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel vanuit huis producten bestellen.

Assortiment
Als er iets is waar Blokker bekend om staat, is het wel om zijn brede assortiment. Dit is ook terug te vinden in de webshop. Naast de bekende huishoudelijke producten kun je via online ook kijken naar één van de volgende categorieën: koken & tafelen, persoonlijke verzorging, beeld & geluid, wonen, tuin, speelgoed en dvd’s & CD’S.

Tevens is het mogelijk om door de folder te bladeren en producten die hier in staan online te bestellen. Hiervoor is een speciaal categorie aangemaakt, uit de folder. Op deze pagina vind je dus alle producten uit de folder die je ook online kunt bestellen.

Als je op zoek bent naar koopjes is de koopjeshoek van de webshop een pagina die je zeker bezocht moet hebben. Hier staat een overzicht met producten die allemaal in de aanbieding zijn en scherp zijn afgeprijsd. Regelmatig staan er producten tussen die tot soms wel 50% zijn afgeprijsd. Op de homepage staan daarnaast ook de (folder)aanbiedingen.

Acties
Blokker heeft regelmatig ook aantrekkelijke en originele acties. Een leuke actie van Blokker is bijvoorbeeld het samenstellen van een eigen fiets. Je kunt als allereerst natuurlijk kiezen uit een dames of herenfiets, maar verder ook uit kleur, soort voor- en achterdrager, fietstas, kleur zadelhoes en nog een aantal van dat soort leuke accessoires.

Blokker actiecode

Bij het afrekenen is het mogelijk om een Blokker actiecode te verzilveren ter waarde van 10 euro. Hoe dit werkt? Het is heel gemakkelijk. Je schrijft je in voor de nieuwsbrief en ontvangt vervolgens de actiecode, die je kunt besteden bij de eerste online bestelling. Echter is het wel zo dat deze actiecode alleen kan worden gebruikt bij de eerste online besteding vanaf 50 euro. Door middel van een paar minuutjes werk en een aantal misklikken bespaar je snel
10 euro. Verder kun je op een aantal websites die kortingsbonnen aanbieden bijna altijd wel een aantal andere actiecodes van Blokker vinden.

Voordelen van Blokker
Blokker staat bekend om zijn brede assortiment in zowel de winkel als online. Als je iets bij Blokker wilt bestellen weet je zeker dat je iets bij een betrouwbare webshop koopt. Ookheeft Blokker een professionele klantenservice die op werkdagen telefonisch te bereiken is tussen 09:00 en 18:00 uur.

bol woonartikelen banner